Thursday, December 28, 2006

TAVUKLU MAKARNA

Malzemeler
300 gr kuşbaşı tavuk göğsü
1/2 paket makarna
2 kaşık zeytinyağ
1 kaşık tereyağ
1 paket krema
rendelenmiş kaşar
tuz, karabiber, kekik, fesleğen

Makarnaları haşlayın. Bu sırada zeytinyağını koyduğunuz tavada tavukları pişirin. Tavuklar suyunu çekip pişince krema ve baharatları ekleyip karıştırın ve 1-2 dakika daha pişirin.
Haşlanan makarnaların suyunu süzüp, tereyağında çevirin. Tavuklu sosu karıştırın, üzerine kaşar serpip servis yapın.

2 comments:

scripta said...

çok pratik ve lezzetli bir tarif denedim ölçüleri mükemmel'

Baran said...

şu anda çok açım ve ana yemeklerin hepsine tek tek baktım. hepsi birbirinden güzel gözüküyor. Gerçi karnıbahar, kereviz ve pırasa için duygularım karışık. Onlar da çok güzel gözüküyorlar ama yine de onları yemek istediğimden emin değilim. Benim favorim TAVUKLU MAKARNA.