Malzemeler
2 adet palamut
2-3 adet patates
1 adet kuru soğan
2 adet domates
3-4 yeşil biber
3-4 diş sarımsak
1 adet limon
Fırın kabını zeytinyağı ile yağlayın. Patatesleri ve soğanları soyup halka halka doğrayın. En alta patatesleri üstüne soğanları dizin. Bunların üstüne sırasıyla balıkçıya halka halka doğrattığınız palamutları, domatesleri, sivri biberleri, kabuğu soyulmuş ve halka halka doğranmış limonları dizin. Son olarak sarımsakları aralara serpiştirin ve tuz atın. 220 dereceye ayarlanmış fırında 45-50 dakika pişirin. (Fırınların özelliklerine göre dereceleri ve süreleri değişebiliyor. O nedenle pişerken arada kontrol etmenizi tavsiye ederim.)
Tuesday, November 28, 2006
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment