Wednesday, November 29, 2006
FIRINDA KARNIBAHAR
Malzemeler
Ben karnıbaharı kızartma sevmiyorum eşim de yemeğini sevmiyor, ben de orta yolu bu tarifle buldum. Hem kızartma kadar ağır değil hem de kızartma kadar zahmetli değil:)
1 küçük karnıbahar
1 su bardağı un
3 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çorba kaşığı sirke
Yoğurt
Sarımsak
Karnıbaharları haşlayın. Un, yağ, sirke ve tuzu karıştırın, 3/4 su bardağı su ile bu karışımı bulamaç haline getirin. Haşlanmış karnıbaharları bulamaça batırıp, yağlanmış fırın tepsisine dizin. 200 derecede ısıtılmış fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirin. Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis edin.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment